Sunday, April 17, 2011

Banyak tertinggal....

ada yg jadi magse bila berperang sesama manusia & alam
Salam,

fuyooo lama x berblog byk nyeer lintasan dlm otak gua yg x dpt gua taburkn kat blog a.k.a tong sampah gua ni...hehehe...

dr citer bencana tuhan yg terjadi kat JAPANG yg ramai tersesat sebab kate bencana alam... haahaha....( macam alam pulak yg ada kuasa utk jadikn bencana kalau nk lebih ori apa salahnya sebut bencana ALLAH... kenapa ramai yg malu nak sebut cam tu ek? ) hingga la isu terkini...byk gua tertinggal....

selain tuh kisah yg paling membodohkan polis 1Mesia hahaha... apalagi kisah bidio mr porn la... sampai saat gua ketuk keypad ni pon ntah pe citer ntah pasal 3s stoogest tu... x kene tangkap lagi... kalau kate mamat ni btol pesal x settle2 lg ,takan nk tunggu 1M terjun neraka br nk settlekn baik yg menuduh & tertuduh gua tarak hal yg penting udah2 ler tuuu...jgn sampai budak2 skolahpon dh advanve dr cikgu yg nk ngajar bab sex ni...hahaha....

kisah perang domino yg berlaku kat bumi ambia pon best jugak tapi dh nak berlangau utk gua nak taburkn lintasan gua kat tong sampah ni....takpe la yg penting gua dpt taburkn kat FB gua sekurang2nya takde la pening kapla gua ni krn taik langau ni....

kisah nuke yg bocor masa gempa pon seronok dijadikan iktibar bg yg nak pikir la ...tapi bg yg kapla sendat dgn RM apa mau kira janji massyuukkk... kalau tak ,takan ada negeri yg terhegeh2 nk buat logi nuke kat sini ye tak?nk stori pon cam poyor je...werrkk...

sebenar byk kisah yg gua ketinggalan yg gua nk tumpahkn daki2 lintasan yg terselit kat otak gua ni utk gua campakkn dlm blog tapi dh kematu susah nk tanggal mcm kawan gua yg duduk hujung peta dekat2 kawsan matahari terbit tu...hehehe....punya la istiqomah rela diberak & di kencing asalkan x payah bayar bil air,elektrik & so on.....

orite la last skali citer PRN srawak... gua bukan la sorang analisa tp suka ambek tau.... sebelum PRN ari tu gua penah cakap kat kawan gua... kalau KM yg tua tu seandainya dia berjalan berbogel keliling negeri o makan ikut bontot pon dia pasti menang... hahaha...oppsss gua bukan hina org yg ngundi tapi system yg ada gua tak nampak ia sangat jujur ...byk error & x islamik ...so sape mau kalah beb! kalau harta ± stendet ismet ulam raja hahaha....kepada yg kalah tu takyah la nk bising2 sangat kakaka.... pasal2 lu bertanding dlm sistem x islamik... soal penyelewengan pd gua tolak tepi la... yg penting sape pandai tipu, zalim, manupulate, provokasi, pyswar,  membodohkn rakyat & yg penting ada RM dia la yg layak menang.... niwei yg kalah jgn putus asa...pegi kursus ngan yahudi utk dpt kemenang duniawi ni pastu campak kat ukhrawi plak hahahaha....

2 comments:

  1. x ske ar prang2 nie....nape la nk kna brprng....hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam,singgah jadi ahli kelab blog ni

    ReplyDelete

ape yg ade dlm renungan.. meh! catitkn kat sini... tapi GUA tak bertanggung jawab ape yang korang catitkan kat sini...